L'espai - Krampus Creps
16055
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16055,bridge-core-1.0.6,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Des de l’any 2003 a Barcelona

La Sala Principal

Som naturals

La Marquesina

Espai

Pel que fa al disseny d´interiors hem treballat amb la senzillessa i textures dels materials en el seu estat natural, originari. Fustes de pi a on el dibuix de la beta ens dona les textures i els colors, parets treballades al estil de l’argila aportant l’element terra de les cases de fang fetes a mà, una cuina tota feta en acer inoxidable, asèptica i tecnològica, a on el foc i el metall estan a la vista dels clients, i una decoració a base de flors naturals i fruits.

Il·luminació

Adaptada al ritme de la natura, a mesura que pasa la nit baixem la lluminositat.

Distribució

Tenim dos zones diferenciades. La sala principal davant de cuina i ideal per a grups de 4 persones. Tambe hi ha una taula gran per a grups fins a 10 persones. I La marquesina, cobert que dona al passatge Sant felip, amb amplies portes de vidre que a l’ estiu queda oberta per poder gaudir mes de la natura que ens envolta. Es ideal per a taules de dos i tres persones, en un ambient càlid i intim.

Obrador de crèpes artesà

Taller de crèpes

El Krampus no es una creperia tradicional. L’hem concebut com a un restaurant de crepes . Un atelier (obrador) de crepes creatives i originals, a on combinem la base tradicional pura de les galettes bretones i la innovació de farciment amb receptes d’ aquí i d’arreu del mon. Per això les nostres crepes son úniques a Barcelona.

I més

A mes us oferim també originals i delicioses sopes i cremes (calentes i fredes) i una varietat de amanides i tapes com a entrants.

La nostra filosofia

Senzillesa

Vivim en un societat en que la informació ens satura els sentits i especialment a les ciutats la vida pot a arribar a ser massa “artificial” ofegadora. Una tornada als origens, al menjar senzill, als materials purs i naturals ens pot donar un respir mentre socialitzem al voltant d´una espelma i un plat de menjar.

Visió

Tornem als origens però alhora podem beneficiar- nos de la tecnologia i de les possiblitats que la globalització ens dona: accès a la coneixènça d´altres formes de cuina i possibilitat de comprar-ne aqui a Barcelona molts d’aquests productes foranis.

I més

La senzillesa de l´espai i de la presentació dels plats ens permet ‘desconnectar’ per un moment d’aquest món ple de sensacions.La situació privilegiada del nostre local, en un dels passatges amb més encant de Barcelona ajuda a crear aquest oasis dessitjat, i el so de la músiques etniques que es barrejen enmig de les converses ens apropen més a aconseguir la nostra intenció: que amb pocs recursos puguem donar un respir natural i senzill enmig de la ciutat no només per al nostre paladar sino per a tot el nostre cos i ment. Tranquilament. Tret de divendres i dissabtes nit el bullici dels comensals genera un ambient mes dinàmic.